Campings & vakantieparkenFriesland
o.a. minicampings, watersportcampings, boerderijcampings, gezinscampings, natuurcampings

 
 Landen
Nederland
BelgiŽ
Duitsland
Luxemburg
Frankrijk
ItaliŽ

Oostenrijk
Spanje
Portugal
KroatiŽ
TsjechiŽ
Zwitserland
 Regio's
Adriatische Kust - ItaliŽ
Ardennen
Costa Brava - Spanje
Cote d'Azur - Provence
Gardameer - ItaliŽ
Toscane - ItaliŽ
Zuid-Frankrijk
 Provincies
Drenthe
Friesland
Gelderland
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Zeeland
Zuid-Holland
 Waddeneilanden
Terschelling
Texel
 Thema
Minicampings
Natuurcampings
 Feedback
Feedback / toevoegen
 Home

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Familiecampings en vakantieparken
Recreatiecentrum De Waldsang ****
Bakkeveen
Kamperen in het groene hart van Friesland. Mooie gezinscamping met goede voorzieningen en ruime standplaatsen. Omgeving is bekend en bemind om z'n prachtige bossen, zandverstuivingen, duinen en heidevelden. Goede beoordeling!
Camping Leeuwarden
Momenteel is Camping Taniaburg uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met vele mogelijkheden tot overnachten. Het terrein bestaat uit 17 caravanplaatsen, 4 plaatsen voor campers, een trekkersveld voor de tenten, een trekkershut, een 2- en 5-persoonsappartement. Of er is de mogelijkheid om in de B&B te overnachten Camping Taniaburg - Leeuwarden
Vakantiecentrum 't Hout
Bakkeveen
Is een echte kindvriendelijke camping met ruime staplaatsen, waar u heerlijk kunt kamperen met uw kinderen. Ideaal ook voor opa's en oma's die met hun kleinkinderen willen kamperen. Nachtklok op de camping. Ook is er speciaal kindersanitair. Verhuur van bungalows.
Recreatiepark Marsw‚l
Balk
gelegen in de Zuidwesthoek van Friesland en direct aan het Slotermeer is dit vakantiepark de locatie voor watersporters, fietsers, sportvissers, strandliefhebbers en wandelaars. Ontspanning en plezier voor het hele gezin!
Camping en Bootverhuur It Wiid
Eernewoude / Earnewald
Dit prachtige vakantiepark ligt centraal in het Nationaal Park De Alde Feanen. Kamperen met eigen tent, caravan of camper op terrein van 28 ha. Verhuur en koop stacaravans. U kunt u eigen boot meenemen. Verhuren ook verschillende soorten boten en kano's. Kijk voor arrangementen en last minutes op de site.
Recreatiepark Bloemketerp ****
Franeker
biedt u naast 29 vakantiewoningen en 100 campingplaatsen uitgebreide sportaccommodatie plus gezellig bowling & horeca plezier. Als u kampeert, heeft u vrij gebruik van het sportcentrum (o.a. fitness, tennis, squash etc)
De Kuilart
Koudum
Gezellige ruim opgezette 5-sterren familiecamping aan het water met zandstrand. Kampeerders kunnen gebruik maken van alle faciliteiten die het recreatiepark biedt, zoals het overdekte zwembad, de bowlingbanen en de sauna. WiFi internet. Verhuur van bungalows, stacaravans, appartementen en villa's
ANWB camping Rijsterbos
Rijs
is aangesloten bij de Recron. De totale oppervlakte bedraagt ca. 5,5 ha. verdeeld over 190 plaatsen, waarvan 130 vaste- en seizoenplaatsen en 60 toeristenplaatsen. WiFi internet hotspot. Hebben een professioneel recreatieprogramma voor jong en oud.
   
 Minicampings Friesland
SVR Minicamping De Kobbe
GoŽngahuizen
50+ camping ligt aan de GoŽngahuistersloot,De Kobbe een doorgaand vaarwater tussen Grou en Drachten en maakt samen met de melkveehouderij deel uit van het bedrijf. U kampeert op een ruime plaats nabij of aan het water. Een rustige camping, zeer geschikt voor rustzoekers, vogelliefhebbers, vissers en watersporters
De Heksenketel
Hantumhuizen
Sfeervolle mini-camping & B&B gelegen op 5 km ten noorden van Dokkum en ongeveer 4 km van de waddenzee. De lokatie is dus ook uitermate geschikt voor wadlopers of mensen die een bezoek willen brengen aan Ameland of Schiermonniksoog. Hebben max. 15 standplaatsen.
Boerderijcamping de Blikvaart
Sint Annaparochie
Is een recreatiebedrijf met o.a. een minicamping en boerderijcamping. Gelegen aan de elfstedenvaar- en schaatsroute. Er zijn plaatsen direct aan het water. Ook zijn er heerlijke beschutte standplaatsen met vrij uitzicht. Leuk voor kinderen. Ook een groepsaccommodatie voor 22 personen.
Mini camping Rypkema in
Langweer
Ruime kampeerplaatsen direct aan het water van de Langweerder Wielen. Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen. Bij uitstek geschikt voor sportieve rustzoekers.
Boerencamping De Hammerslag
Westergeest (gemeente Kollumerland)
Gelegen nabij het Lauwersmeergebied, een beschermd natuurgebied. De VeKaBo camping biedt u een oase van rust in de hectiek van alle dag. Nette sanitaire voorzieningen. Geschikt voor gezinnen maar ook gasten die rust zoeken.
   
 Natuurcampings  
It Dreaml‚n
Kollumerpomp
Een kleine, groene gezinscamping (natuurkampeerterrein) waar je je thuis voelt en waar de kleintjes onbelemmerd hun gang kunnen gaan. Weidse uitzichten, ruime plekken, prima faciliteiten en alle vrijheid. Nabij het Nationaal Park Lauwersmeer. Hebben ook een mooi en gezellig vakantiehuis voor 4 personen.
Natuurkampeerterrein De Boekelter
Boyl
U ziet hier het typische Zuidfriesche 'wallenlandschap'. De weilanden zijn omzoomd door boswallen. Kampeerterrein "De Boekelter" is, ruim aangelegd en voorzien van veel groen. Dubbel sanitair verwarmd. Het 'Trekkersveldje' speciaal voor tentkampeerders die lopend of per fiets onze mooie regio verkennen
't Kaatsgat
Sint Jacobiparochie
Kamperen midden in de natuur, vlakbij Europaís mooiste natuurgebied; het wad. Ligt circa 300 meter achter de Oudebildtdijk, tussen het boerenland, waar u bij wijze van spreken de aardappelen ziet groeien, en de Koude Vaart, die gelukkig niet echt zo koud is, en waar u een hengeltje kunt uitgooien of een frisse duik kunt nemen.
 Watersportcampings  
Watersportcentrum Tacozijl
Lemmer
Is een veelzijdige watersportcamping waar leeftijd geen rol speelt. Een zeer veelzijdig recreatiecentrum voor watersporters, kampeerders en sportvissers. Het omvat o.a. een camping (met verschillende ruime plaatsen direct aan het water), een stacaravanpark, een Aqua Chaletpark, veel vertier in de directe omgeving
Watersportcamping de Bearshoeke
Oudega
Kleine gezellige gezinscamping direct gelegen aan ťťn van de mooiste Friese meren. In 2001 geheel gerenoveerd en van alle moderne gemakken is voorzien.
   
 Stadscampings  
Stadscamping Bolsward
Bolsward
De stadscamping met 18 standplaatsen is recentelijk geheel vernieuwd en verplaatst naar het zwembadterrein, gelegen tegen het oude stadscentrum van Bolsward
   

 

 

 

privacy & cookies

 

 

09-03-2020